Iregszemcse - Felsőnyék - Nagykónyi - Tamási - Szakcs - Nak - Kocsola - Dalmand - Siófok - Székesfehérvár - Kaposvár
A LAKOSSÁGI ÉS VÁLLALATI BANKKÁRTYÁK ÜZLETSZABÁLYZATA ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

Bankkártyáink


A lakossági bankszámlával rendelkezők számára a készpénzhez jutást illetve a készpénzkímélő vásárlásokat bankkártyáinkkal segítjük elő.

Ugrás a bankkártya letiltásához!

Az egyes bankkártya típusok alapvetően felhasználási lehetőségekben, elfogadó körben és az igénylésre jogosultak körében különböznek egymástól.

A bankkártyák - típustól függően - a következő felhasználási lehetőségekkel bírnak:

- Készpénzfelvétel bankjegykiadó automatából (ATM) - a nap 24 órájában.

- Készpénzbefizetés az arra alkalmas takarékszövetkezeti ATM-eknél.

- Egyenleglekérdezés takarékszövetkezeti ATM-eknél és bankpénztári POS-oknál.

- Vásárlás kereskedőknél (POS terminál) térítésmentesen.

A bankkártyák használatát a kártyán szereplő logo határozza meg. Amennyiben a kiválasztott ATM-en, kereskedőnél látható a kártya logója, a kártya ott használható.

Kártyatípusok

Takarékszövetkezetünk 2 típusú bankkártyát ajánl a lakosság részére.

Cirrus/Maestro kártya

A Cirrus/Maestro konvertibilis forintkártya a világ bármely országában használható készpénzfelvételre és vásárlásra. Elfogadói köre belföldön és külföldön is igen kiterjedt, több ezer ATM és kereskedo, szolgáltató elfogadja.

Igénylésre azon devizabelföldi ügyfeleink jogosultak, akiknek bankszámlájára - igazoltan - minimum 10.000,- Ft havi rendszeres átutalás érkezik.

Eurocard/MasterCard Standard

Magasabb jövedelemmel rendelkezo devizabelföldi ügyfeleinknek ajánljuk ezt a típusú konvertibilis forintkártyánkat. Elfogadói köre a legszélesebb az összes létezo bankkártya közül, gyakorlatilag bármelyik bankjegykiadó automatánál használható, és a legtöbb kereskedői terminál is elfogadja.

Igénylésre azon rendszeres jövedelem átutalással rendelkező számlatulajdonosaink jogosultak, akiknek havi jövedelmük eléri a 40.000,- Ft-ot.

ATM

A következő helyeken találhat Észak Tolna Megyei Takarékszövetezet bankautomatát:
 • 7095, Iregszemcse, Kossuth tér 10.
 • 7090, Tamási, Dózsa Gy. u. 16.
 • 7400, Kaposvár, Toponári út 33.
 • 8000, Székesfehérvár, Szent István tér 7.

Napi limit

Minden típusú kártyához a kártyaszerződés megkötésekor a Takarékszövetkezet - az ügyfél igényétől és jövedelmi helyzetétől függően - meghatároz egy limitösszeget, amely az egy napon belüli tranzakciók összegét korlátozza, azaz naponta maximum a limit által meghatározott összeget lehet készpénzben felvenni, vagy vásárlásra fordítani. A limit használata az ügyfelek szempontjából biztonsági funkciót is jelent, hiszen illetéktelen kezekbe kerülve (ha a kártya elvész vagy ellopják) nem lehet azonnal levenni a számlán lévő teljes összeget, csak a limit erejéig. A limit összege tetszőleges gyakorisággal - 2 napos átfutási idővel - változtatható (pl. külföldi utazás esetén).

Egy számlához illetve egy ügyfélnek kiadható kártyák

Egy lakossági ügyfél ugyanahhoz a bankszámlájához több (maximum 3) bankkártyát igényelhet. Egy kártyatípusból azonban adott ügyfélnek csak egy kártyája lehet. Ugyanakkor a számlatulajdonos saját számlája terhére az általa felhatalmazott személy(ek) részére társkártya kibocsátását kérheti. A kártyák érvényessége: 2 év

Bankkártya letiltása

A bankkártya letiltása elvesztés vagy ellopás esetén kezdeményezhető személyes bejelentés útján a számlavezetőnél, illetve telefonon a 06/1/212-02-02, a 06/1/421-22-99-es, vagy a helyi tarifával hívható 06/40/100-100 telefonszámokon.

A kártya letiltásához kérjük, jegyezze fel kártyaszámát!

Töltse fel mobiltelefonját bankkártyával!

Az országban számos takarékszövetkezeti ATM-en igénybevehető a szolgáltatás. Pénzfelvevő automatáink képernyőjén a "Telefonfeltöltés" menüpont is megjelenik.
 • A szolgáltatás bármely bank által kibocsátott Visa, MasterCard és Cirrus Maestro bankkártyával igénybe vehető.
 • Az ATM-en történő telefonegyenleg-feltöltés előnye, hogy a feltöltő kártya vásárlásához nem kell üzletben sorba állnunk, és készpénz használata nélkül feltölthetjük saját vagy akár családtagunk telefon-egyenlegét.
 • Az ATM-en történő telefonegyenleg feltöltés a T-Mobile Domino és M-COM, a Vodafone Vitamax, illetve a Telenor kártyáira vonatkozik.
 • A Vodafone a Vitamax kártyák ATM-en történő feltöltése esetében külön kedvezményt nyújt: a két nagyobb összegű feltöltést 1000, ill. 2500 forintos bónusszal jutalmazza.
 • A tranzakció során csak az egyenlegfeltöltés díját kell megfizetnünk, az ATM-en történő vásárlás díjmentes!
 • Sem a kártyabirtokos számlájáról, sem a mobiltelefon egyenlegből nem kerül levonásra tranzakciós díj.
 • A szolgáltatás ÁFA-s számla igény esetén is igénybe vehető.
 • Amennyiben az ATM technikai oknál fogva nem tud bizonylatot nyomtatni - melyre az ÁFA-s számla kiállításához szükség van -, a képernyőn megjelenő üzenet erről előzetesen tájékoztatást ad.

Az oldal megtekintéséhez Mozilla Firefox böngésző javasolt.